CAST | CAT

Disposi sempre de Pa de Coca de Folgueroles®, recentment fornejat. A Cocapa, La Coca de Folgueroles®, realitzem la producció diàriament. Cada dia recollim els encàrrecs que produirem a les tardes i lliurarem al matí següent.

A Cocapa portem molts anys servint el nostre Pa de Coca de Folgueroles® a empreses del sector de la restauració i l'hostaleria. Cada vegada són més els restaurants que basen en el nostre producte el Pa de Coca de Folgueroles® com la base de la seva carta de plats.

Restauració i hostaleria.
En el seu restaurant o hotel, vostè pot rebre el seu Pa de Coca de Folgueroles®, d'una manera periòdica, diari o setmanal, nosaltres ho portem del nostre forn a la seva taula.

Botigues Gourmet i Xarcuteries selectes
Cada dia són més els comerços de gastronomia selecta que compten amb la nostra Coca de Folgueroles® per acompanyar, untar i assaborir els seus productes delicatessen.

Esdeveniments especials i particulars.
Encarregui Pa de Coca de Folgueroles® para para les seves celebracions, menjars familiars, festes, etc. Gaudeixi inventant noves formes de condimentar les nostres coques, torrades o al forn, amb tomàquet o amb escalivada, amb olivada o crema de formatge. Visiti la nostra galeria de coques i gaudeixi amb les possibilitats infinites d'aquest menjar. No dubti a contactar-nos i li prepararem una fornada exclusiva per a vostè. Consulti comanda mínima i zona de distribució.

COCAPA ® | Puigmal, 13, 08519 Folgueroles | T. 938 888 222 info@cocapa.com
powered by: elevenwebs.com